HDMI kabels; welke zijn het beste?

HDMI kabels kopen is iets waar de meeste mensen niet over nadenken. Maar door de komst van steeds beter beeld, is het kopen van een goede HDMI kabel alleen maar belangrijker geworden. En de lengte van de HDMI kabel helemaal natuurlijk.

Als je een 4K televisie hebt, dan zul je natuurlijk het beste uit de televisie willen halen. En hoe langer de kabel is, hoe lastiger het is om een kabel te produceren die het tv signaal zonder enige problemen kan verwerken.

Bij lengtes vanaf 5 meter begint een groot deel van de HDMI kabels al signaalverlies op te treden. En helaas betekent dat dan dat je tot 1080p of 4K bij 30 Hz gelimiteerd bent. Hierdoor zal de volledige 18 Gbps niet gehaald worden en dat is natuurlijk zonde.

Ontvang de beste kwaliteit met deze HDMI kabels

Om beide stromingen goed van het ene apparaat naar de andere apparaat te sturen, is het noodzakelijk om een goede HDMI-kabel te hebben. En ik kan je persoonlijk de webwinkel van RU Connected aanraden.

Het is een simpele webwinkel waar ik al jarenlang mijn HDMI-kabels koop en hierdoor al lang kan genieten van het beste beeld en audio tijdens films en series kijken. Dus bezoek snel https://www.ruconnected.nl/hdmi-kabel/lengtes/10-meter/ voor meer de beste HDMI kabels.