Windows 10 online kopen in een webwinkel

Microsoft heeft minder dan drie jaar na de introductie van Windows Vista een nieuw besturingssysteem uitgebracht: Windows 10. In tegenstelling tot zijn voorganger komt Windows 10 met weinig tromgeroffel uit: de software moet voor zich spreken, zo redeneert de softwaregrootmacht.

Deze nieuwe bescheidenheid betekent allerminst dat Microsoft en computerfabrikanten niet reikhalzend hebben uitgekeken naar de release. Windows Vista heeft vanaf zijn introductie te maken gehad met een slecht imago.

Hoewel afgevraagd kan worden in hoeverre dat terecht is heeft het er in ieder geval toe geleid dat Microsoft alle onderdelen van dat OS nog eens heel grondig onder de loep heeft genomen en de software relatief snel uitgebracht heeft. Het resultaat kan gezien worden als een gepolijste versie van Vista, waarbij Microsoft enkele pijnpunten van dat OS heeft proberen weg te nemen en enkele nieuwe features heeft toegevoegd.

Koop vandaag nog online jouw licentie

De webwinkel Softwarelicense4u verkoopt zeer goedkope software licenties. Het enige wat je hoeft te doen is de software bestellen en je ontvangt een software licentie in de mail.

Met deze licentie kun je dan eenvoudig de versie downloaden en activeren. Binnen een paar minuten heb je dus zo software op je laptop geïnstalleerd. Wil je hier meer over weten? Bezoek snel https://softwarelicense4u.com/nl/windows-10-professional-licentie-32-64bit-nederlands.